Bewust maken Bewust worden Bewust zijn!

Tijdens de workshop leer ik mensen wat welzijn betekent. Bewustwording ontstaat wanneer je weet hoe het is om te groeien, te ontwikkelen, te bewegen. Ik laat jou ervaren hoe het voelt om echt te leven. Tijdens de workshop krijg je duidelijkheid over wie je bent, wat bij jou past en wat je schaadt. Het spreekt voor zich dat ik rekening houd met ieders eigen ontwikkelproces. Daarbij vind ik het van het grootste belang dat we zorgvuldig omgaan met ons doen, denken en handelen. Iedereen is uniek.

Wat ga jij ervaren?

Wanneer je de workshop volgt, word je allereerst bewust van wat er in jouw wereld speelt. En nog belangrijker welk effect dit heeft op jou en je totale omgeving. Een klein tipje van de sluier: ‘Ik vertel jou iets, wat je zult vergeten. Ik laat jou iets zien, waardoor jij je zult herinneren. Ik betrek jou erbij, waardoor jij zult begrijpen. Ik laat het je voelen en ervaren, waardoor jij ervoor kiest jezelf te zijn’.

Praktische informatie

De workshop bestaat uit 3 dagen van 8 uur en is inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank. De eerste dag start evenals de andere dagen om 08.30 uur en de tweede en de derde dag zullen respectievelijk na eenentwintig en drie dagen gegeven worden. Hand-outs ontvang je, wanneer je de volledige workshop hebt gevolgd, digitaal na deelname. Maximaal aantal deelnemers is acht, waardoor iedereen ook werkelijk honderd procent aandacht krijgt. De locatie is (nader te bepalen).

Aanmelden
De workshops zijn gestart en inmiddels door diverse deelnemers met succes en een positieve beleving afgerond. Ben jij benieuwd en wil je ook weten wat dit betekent, informeer dan snel naar jouw mogelijkheid voor deelname. De datum waarop de eerstvolgende workshop start kun je terugvinden in de agenda. De datum voor het kennismakingsgesprek is daarbij van belang. Je kunt je aanmelden via e-mail. De agenda’s onderaan deze pagina geven je het volledige overzicht en bieden je meerdere data en daarbij mogelijkheden tot deelname.

Voorwaarden om mee te doen
Voor deelname, wil ik eerst persoonlijk kennismaken, deze kennismaking is voor particulieren geheel vrijblijvend en kosteloos. De klik moet er van beide zijden zijn om het beste resultaat te bereiken. Dit laatste geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Tijdens deze kennismaking ontvang je van mij meteen informatie over de workshop.

Tarief Particulieren
Het tarief voor deelname aan de workshop is €595,00 incl. btw per persoon.

Tarief Zakelijk
Bedrijven ontvangen een offerte op maat.

Tarief voor Coaching, Advies en Begeleiding
Voor particulieren geldt een tarief van €50,00 incl. btw per uur, na deelname aan de workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn.

Coaching, advies en begeleiding zonder het volgen van de workshop, is op basis van een reekstarief. Per sessie, die bestaat uit 3 dagen van drie uur per keer, zal een totaalprijs van €421,00 incl. btw gelden.

Bedrijven ontvangen een offerte op maat.


Agenda’s

Agenda 2014
Agenda 2013
Agenda 2012


Algemene voorwaarden en nazorg

Algemene voorwaarden
Nazorgprocedure
Nazorgreglement

© 2022