Wie ben ik

Mijn naam is Sonja Ulrich. Ik ben hoogsensitief en help al sinds 1998 mensen. Wat krijg je bij mij: Honderd procent aandacht! Ik voel, hoor, zie en weet of iemand bijvoorbeeld blij, verdrietig, boos of teleurgesteld is. Blijheid zingt, verdriet verstomt, boosheid verstikt en teleurstelling klinkt als wanhoop. Deze signalen corresponderen met gezond of ziek zijn. Vanuit mijn hart, mag ik de oorzaken weten, zodat ik ieder mens die dit wil, kan helpen door hen te leren zichzelf te helpen.

Daarnaast ben ik een gelovig mens. Geloven betekent voor mij God, onvoorwaardelijke liefde voor iedereen die en alles wat leeft. Het geeft mij vertrouwen. Daar doe ik alles voor. En ik weet dat ik alle hulp krijg bij het verwezenlijken van mijn droom.

Ik straal wanneer de wereld gezond is.


Mijn droom: ‘Een gezonde wereld’

De hedendaagse westerse samenleving wordt gezien als het voorbeeld van de ideale wereld. Is dat ook echt een ideale wereld? Laten we ons niet te veel opjagen door alles wat onze omgeving - familie, vrienden, collega’s, de media - van ons vraagt? We worden ongemerkt beďnvloed door o.a. carričre maken, status verwerven of het nastreven van het schoonheidsideaal. Ik merk zo vaak dat mensen dingen doen die ze niet vanuit hun hart doen. Zij raken vervreemd en zijn steeds minder in staat om werkelijk te voelen, naar zichzelf te kijken en te luisteren. Door het gebrek aan contact met onszelf, ontstaan blokkades. Blokkades die we bewust of zelfs onbewust ontkennen. Het zijn juist die blokkades die ons uit balans brengen en ons ziek kunnen maken.

Ik wil hier verandering in brengen. Ik gun iedereen een gezond en gelukkig leven, een leven waarin mensen zelf zien welke mogelijkheden er zijn. Ik leer mensen weer te communiceren met zichzelf.

Welzijn
Ik geloof in een wereld waarin mensen willen leren, willen groeien, willen ontwikkelen, willen bewegen, willen leven. Ik droom van een wereld waarin mensen weer bewust worden, bewust zijn. De Hof van het Heden helpt mensen die dit willen. Mensen die zelf de regie weer in handen willen krijgen. Mensen die hun eigen dromen durven leven. Zo ontstaat een gezonde maatschappij. Een gezonde wereld waarin welzijn hoog in het vaandel staat. Wil jij (er) bewust zijn?

Wat doet de Hof van het Heden?
Met workshops, advies en begeleiding geef ik handreikingen die jou laten inzien wat bij jou past als persoon. Maar ook wat niet bij jou past en wat je zelfs kan schaden. Je wordt gestimuleerd jouw balans terug te vinden en je blokkades te herstellen of te accepteren. Je leert communiceren op het diepste niveau.

Visie van de Hof van het Heden
Waarom is het nodig dat mensen weer leren communiceren met zichzelf? Gebrek aan communicatie blokkeert het waarnemen. Het resultaat is dat je je zintuigen niet of niet optimaal gebruikt. Je kunt niet meer volledig voelen, horen, zien, ruiken en proeven. Eigenlijk ben je gehandicapt en haal je niet het beste uit jezelf. Dit geldt ook als je je niet meer ontwikkelt of niet meer in beweging bent. De Hof van het Heden gaat dit veranderen. Ik droom van een maatschappij met mensen die met zichzelf in contact staan. Een gezonde maatschappij draagt bij aan een gezonde wereld. En een gezondere wereld start bij jou! Grijp jij die kans?

Hoe kan ik jou helpen?
Herken jij je hierin? Stuur mij dan een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen.

© 2022